Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Підприємці кажуть, що влада Ужгорода не дозволяє розповсюджувати рекламу

3 листопада 2014 р., 14:40

Про це йшлося сьогодні на прес-конференції

Виконавчий комітет Ужгородської міської ради не хоче надавати дозволи на розміщення зовнішньої реклами. Як заявляють рекламісти, – незаконно. Підприємці кажуть, що виконком відмовляється надавати дозволи, хоча за законом, дозволи мають бути продовжені на 5 років.

Про це сьогодні, 3 листопада, повідомили представники новоствореної Асоціації рекламістів Ужгорода під час прес-конференції в Ужгородському прес-клубі.

Як зазначила представниця Асоціації Тетяна Євтіхова, на засідання виконкому підприємцям пояснили проблему так: «Ми тут дорослі люди зібралися для того, аби вирішувати це питання. Ми його вирішуємо саме так», – цитує підприємець.

Як писав Zaholovok.com.ua, в Ужгороді починає діяти «Асоціація рекламістів міста Ужгорода». Сюди увійдуть 12 операторів зовнішньої реклами, які працюють у місті.

«Кілька операторів зовнішньої реклами зібралися разом і вирішили створити громадське об’єднання «Асоціація рекламістів міста Ужгорода». Для того, щоб Зможмо спілкуватися, планувати, як ми будемо надалі проводити роботу, як діяти з соціальною рекламою, як співпрацювати з владою», – розповіла представник організації Тетяна Євтіхова під час прес-конференції в Ужгородському прес-клубі.

«Питань, які ми ставимо перед собою дуже багато. Вони стосуються, власне, взаємодії із владою. Це стосується дозвільної системи. Зараз із міськвиконкомом ми маємо серйозні нюанси. Хотілося б також чітко визначити, що таке соціальна реклама, як ми її розміщуємо, на яких умовах», – додала вона.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp