Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Колектив ОДТРК “Тиса-1″ підтримав свого гендиректора (ЗВЕРНЕННЯ)

27 лютого 2014 р., 15:38

Сьогодні, 27 лютого, відбулися позачергові збори трудового колективу Закарпатської обласної державної телерадіокомпанії, на яких обговорювалася суспільно-політична ситуація в країні та роль теле і радіопрограм у висвітленні актуальних подій.

Колектив Закарпатської ОДТРК підтримує ініціативу народу та виступає за створення демократичної правової держави. Між іншим Профком телерадіокомпанії виніс на голосування питання довіри чи недовіри керівництву організації в особі Мещерякова Віталія Володимировича. На зібранні було 140 працівників ЗОДТРК. З них під час голосування лише 4 утрималися, як наслідок, більшістю голосів було прийнято рішення про висловлення довіри. Колектив планує це звернення  про підтримку свого керівника при потребі відправити в Держкомтелерадіо, обласну раду та ОДА.

Крім того ініціативна група телеканалу на чолі із журналістом Максимом Мельником запропонувала проект звернення Закарпатської ОДТРК до громадськості, який найближчим часом буде допрацьований та оприлюднений.

Пропонуємо вашій увазі текст звернення:

У зв’язку із суспільно-політичною ситуацією в Україні і рухом країни до державотворчих демократичних змін, вважаємо доцільним обговорити питання довіри чи недовіри керівництву Закарпатської ОДТРК.

Нинішній генеральний директор Мещеряков В.В. на посаді керівника працює рік. За цей час проявив себе як розумний менеджер і стратег. Змів зробити на телерадіокомпанії ряд важливих речей, які покращили як умови роботи колективу, так і імідж організації загалом. Була закуплена нова техніка, проведено ряд косметичних і генеральних ремонтів, студія нарешті отримала власну котельню, а колектив без затримок регулярно отримував заробітну платню.

Крім того, щодня велася, можливо й не помітна для колективу, але важлива для телерадіокомпанії робота, значно покращилася трудова дисципліна, що позитивно вплинуло на виробничий процес.

Враховуючи вищеперераховане, колектив Закарпатської ОДТРК висловлює довіру генеральному директору Закарпатської ОДТРК Мещерякову В.В. і бажає працювати  надалі під його керівництвом.

Прийнято на зборах трудового колективу Закарпатської ОДТРК “Тиса-1″

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp