Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатська добровольча чота влаштувала перестрілку з сепаратистами

10 листопада 2014 р., 19:22

Наші хлопці живі, ворог відступив із втратами

У ніч із 7-го на 8-ме листопада 2014 року бійці окремої добровольчої чоти «Карпатська Січ» взяли участь у бою із сепаратистами в Пісках.

Після розбиття українськими військами мінометних та кулеметних позицій сепаратистів біля Пісків, день 7-го листопада видався досить спокійним та тихим – обстрілів зі сторони ворога майже не було. Але вночі сепаратисти активізувалися і невеликими групами намагалися проникнути на територію, контрольовану українськими військовими. Як стверджують бійці «Карпатської Січі», ворог наблизився до наших позицій на 400 метрів.

«Тієї ночі я разом із побратимом стояв на посту. У тепловізори ми помітили, що до наших позицій наближалося декілька осіб зі сторони сепаратистського блок-посту. Сепаратисти наблизились досить близько (десь на 400 метрів), тож ми відкрили вогонь із кулеметів та з підствольних гранатометів. У відповідь сепаратисти по нас теж відкрили вогонь», – розповів свободівець, командир окремої добровольчої чоти «Карпатська Січ» Олег Куцин.

В результаті бою ворог, зазнавши втрат, відступив. Втрат з боку українського війська немає.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp