Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття: Куди піти цього тижня?

11 листопада 2014 р., 14:20

Що? Де? Коли? відбуватиметься у краї.

Від 10 по 13 листопада у Берегові за організації Реформатської молодіжної громади інституту («FRIGY») відбудеться євангелізація. На вечорах Боже слово передаватиме священик Густав Іван. З християнськими співами служитиме «FRIGY Band». Тема: «Цінність та міра». Місце заходу: Закарпатський угорський інститут ім. Ф. Ракоці ІІ. Початок о 18:00 годині за середньоєвропейським часом.

11 листопада в етнографічному будинку-музеї в с. Великі Береги відбудется ремісниче заняття до дня св. Мартина. На учасників чекатимуть різні ремісничі заняття, дитячі ігри та вікторини. Захід розпочнеться об 11:30 за середньоєвропейським часом.

12 листопада у Шомській середній школі відбудеться конкурс декламації віршів закарпатських поетів Калмана Шітєва та Била Кечкеша. Організатори: Центр підтримки угорської культури «KMMI», Товариство угорської інтелігенції Закарпаття «MÉKK», Літературно-меморіальний музей с. Шом та Шомська середня школа. Початок о 10:00 за середньоєвропейським часом.

13 листопада у Закарпатському угорському інституті ім. Ф. Ракоці ІІ відбудеться захід до Дня угорської мови. Свято розпочнеться о 15:00 за середньоєвропейським часом. На учасників чекає цікава лекція та вікторина. Взяти участь можуть всі бажаючі.

15 – 16 листопада в Ужгороді, у старовинних винних підвалах “Совинне гніздо – Богольвар” пройде фестиваль молодого вина «Закарпатське божоле». Винороби Закарпаття представлятимуть взірці молодого вина.

15 листопада у Берегові відбудеться перший на Закарпатті Професійний день ігрової педагогіки! Організатори: Фонд ім. Яноша Силвестера, Фонд ім. Бенедека Комяті та професійна майстерня «Пригоди і мрії». Місце заходу: Берегівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 4 з угорською мовою навчання ім. Лайоша Кошута. Початок о 08:30 за середньоєвропейським часом.

15 листопада у с. Карачин за організації закарпатських греко-католиків відбудеться духовний день для подружніх пар. Духовний лідер дня – отець-декан Янош Пачаі (м. Шайосентпетер, Угорщина).

15 листопада у с. Пийтерфолво відбудеться «Фестиваль семи башт» . Місце заходу: Пийтерфовлівська картинна галерея, початок об 11:00 за середньоєвропейським часом. Відбудеться відкриття виставки робіт Імре Маковеца. У заході візьме участь відомий угорський музикант Ференц Кіш та закарпатський поет Ласло Варі Фабіан.


Kárpátalja.ma


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp