Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські ЦОП не отримали жодного зауваження

12 листопада 2014 р., 12:24

Тільки позитивні відгуки

Протягом 10 місяців 2014 року фіскальними органами області надано 139 тисяч адміністративних послуг. З них у Центрах обслуговування платників – 126 тисяч.

Як свідчить статистика, найбільш популярною залишається послуга видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Так, з початку 2014 року видано 78,8 тис. реєстраційних номерів, у тому числі у ЦОП – 67,7 тисяч.

«Щотижня у кожному Центрі здійснюється аналіз анкет та пропозицій. Так, за жовтень 2014 року відвідувачами заповнено 73 анкети, в яких залишено 1022 позитивні відгуки про роботу сервісних центрів. Жодних зауважень від наших клієнтів на надійшло», – зазначають фахівці ГУ Міндоходів у Закарпатській області.

Наразі у області функціонують 10 Центрів обслуговування платників, послуги у яких надають 86 працівників. З повним переліком та контактними даними ЦОП можна ознайомитись на Офіційному порталі територіальних органів ДФС у Закарпатській області у розділі «Центри обслуговування платників» або за посиланням.
Інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp