Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді проведуть черговий StandUP

12 листопада 2014 р., 21:58

Закарпатці вже встигли вподопади цей гумористичний жанр

Перша вечірка у стилі стендап-камеді в Ужгороді відбулася весною і дуже сподобалася глядачам. Тож, організатори продовжують хорошу традицію таких заходів – і вдруге кличуть усіх на StandUP! 

Організаторами є КВНівці Михайло Лутак та Олексій Клімов, а ідейним натхненником формату є Антон Штурмаревич. Ведучим вечору стане відомий КВНівець і бармен Олександр Свергун. 

Хлопці кажуть: "Стендап – це новий для Закарпаття жанр гумору, який сподобався нашим глядачам. Ми плануємо зробити все в дуже класичному стендап-стилі. Як таких сюрпризів не буде, але буде багато гумору. Учасниками стануть і знайомі КВН-обличчя, і нові особистості, когось, власне, наш захід і відкриє. Минулого разу приміщення виявилося замалим, аби вмістити велику кількість охочих. Тож, ми змінюємо локацію! Галерея ILKO радісно зустріне всіх StandUP-прихильників!». 

Stand-up-вечірка у галереї ILKO відбудеться у п’ятницю, 14 листопада, о 19.00. Буде багато цікавих учасників та не менш привабливих гумористичних сюрпризів у дусі найкращих традицій стендап заходів. 

Усі довідки - ТУТ та на афіші.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp