Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Журналісти підрахували вартість корпоративу Roshen (ФОТО)

21 вересня 2018 р., 08:50

Закрита вечірка Roshen Music Fest під Києвом обійшлася в понад $300 тисяч.

Тільки музична частина закритої вечірки Roshen Music Fest коштувала організаторам не менше 200 тисяч доларів.

За підрахунками журналістів, закрита вечірка Roshen Music Fest під Києвом обійшлася організаторам у понад 300 тисяч доларів. Про це йдеться в опублікованому в середу, 19 вересня, розслідуванні Слідство.Інфо.

Зокрема, зазначено, що музична частина вечірки - виконавці, плюс облаштування сцен - коштувала не менше 200 тисяч доларів.

Так, журналісти звернулися до музичних агентів виконавців, які виступали на корпоративі. Співробітник букінг-агентства BnMusic.ru повідомив, що виступ LP на вечірці під Києвом коштував близько 95 тисяч доларів.

Своєю чергою, агент Monatik розповів журналістам, що закритий захід з артистом коштує близько 30 тисяч доларів на годину. А концертний директор групи The Maneken розповіла, що гонорар артистів на такому корпоративі коштує 6 тисяч доларів плюс райдер.

Нагадаємо, корпорація Roshen, що належить президенту України Петру Порошенку, влаштувала закритий фестиваль в елітному клубі Києва. Roshen Music Fest був організований на 22-річчя компанії в елітному кінному клубі Equides. Знімки та відео святкування з'явилося в соцмережах.

Раніше корпорація Roshen через суд позбавила Київхліб права на торт.

{g}


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp