Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгород та байкери розійшлися миром

29 липня 2014 р., 09:54

Учасники та гості фестивалю байкерів залишилися задоволеними і набрались чимало позитивних вражень від гостинного Закарпаття.

З 24 до 26 липня в Ужгород з′їхалися байкери зі всієї України та Європи на фестиваль Music Avia Bike Ukraine 2014. Мотоциклісти у національних костюмах виступили на параді, демонструючи майстерні навики водіння двоколісних транспортних засобів.

Традиційний зліт байкерів відбувся в Боздоському парку м.Ужгорода, викликавши великий інтерес у жителів та гостей міста. Вечорами публіку розважала українська рок-група «Green Grey» та dj O Skrypka. А справжньою «зіркою» фестивалю стала білоруська панк-рок-группа «Ляпис Трубецкой».

Охорону громадського порядку під час масових заходів здійснювали десятки правоохоронців і десять екіпажів Державтоінспекції. Завдяки професійним діям правоохоронців усе пройшло спокійно, без надзвичайних пригод. 


УДАІ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp