Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові заснували Закарпатсько-угорську туристичну раду

22 листопада 2014 р., 19:18

Працюватиме вона над розвитком та популяризацією туризму в регіоні

Перше засідання Закарпатсько угорської туристичної ради (КМТТ) відбулося 18 листопада 2014 року, у місті Берегові в приміщенні Закарпатського угорського інституту, повідомляє Тranscarpathiatour.

На зустріч запросили сільських голів, приватних виноробів та фахівців з туризму. Головою організації було одноголосно обрано Йосипа Торпоі, а його заступниками - Шарлоту Чізмар і Ондраша Мештера. На зібранні виступили і ділилися своїми думками директор інституту Ілдика Орос, депутат Верховної Ради України Василь Брензович, міський голова Берегова Золтан Бабяк.

Томаш Віг розповів про управління туристичними територіями-дестинаціями (ТДМ) та поділився досвідом про створення та функціонування туристичного менеджменту в Угорщині. Щось подібне вже давно планують застосувати і на Закарпатті. 

Загалом новосформована туристична рада працюватиме за кількома напрямками - фестивалі і свята, тури, сільський туризм, активний туризм, гастронімічний та винний туризм.

Присутні висловили сподівання, що координація спільних зусиль позитивно вплине на розвиток туризму та регіону загалом.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp