Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді проведуть новорічні майстер-класи у кафе-музеї "Під Замком"

6 грудня 2014 р., 11:00

Закарпатців закликають зробити свята особливими.

Місце:  Кафе-Музей"Під Замком"
Дата: 6 грудня
Час:11: 00

Давайте зробимо цього року свята особливими! Влаштуйте дітям справжнє родинне свято, а у подарунок ви отримаєте неповторні сувеніри, зігріті ТЕПЛОм РУК, що їх виготовили.

Прикрашання і декорування дому до Нового року не тільки створює святковий та радісний настрій, але і є невід'ємною частиною підготовки та проведення Новорічних свят.
Давайте прикрасимо наш дім теплом і любов'ю, щоб кожен його куточок створював почуття очікування свята. Для тих, хто завжди шукає чогось новенького, ми запропонуємо кілька цікавих ідей: як виготовити оригінальні ялинкові прикраси та новорічні сувеніри власними руками. А оскільки деякі з них ви можете зробити разом з дітьми, то гарно проведений час з родиною вам гарантовано!
(необхідні матеріали і фурнітура входять у вартість майстер-класу)

Усі вироби, зроблені під час майстер-класу, ви забираєте з собою. І уявіть, як приємно, коли робота зроблена вашими руками, або руками ваших дітей, займає достойне місце у інтер’єрі, або коли ви з задоволенням носите прикрасу і на запитання «Де ти таку красу купила?», ви з гордістю відповідаєте «А я її сама зробила!». - Інформують у мережі "Фейсбук"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp