Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Комп’ютерні аси влаштували майстер-клас для хустських школярів (ФОТО)

1 червня 2014 р., 14:23

Знавці розкрили учням секрети олімпіадних алгоритмів

 

28 травня в одній із кращих шкіл області − Хустській гімназії-інтернат − висадився освітній десант від факультету інформаційних технологій Ужгородського університету у складі доцента кафедри інформаційних управляючих систем і технологій Олександра Міци та трьох студентів-першокурсників – багаторазових призерів всеукраїнської олімпіади з інформатики Сергія Оришича, Єгора Бобика та Івана Бойкова.

Упродовж двох днів провадили майстер-клас для учнів 7–11 класів на тему «Використання сучасних алгоритмів при розв’язанні олімпіадних задач».

Для більшої ефективності учнів було розділено на дві групи залежно від рівня знань – заняття у них проводили окремо. Активно допомагали в роботі й учителі інформатики Хустської гімназії-інтернату Микола Дронь та Мирослав Антал.

Майстер-клас відбувся завдяки організаційній підтримці директора школи Михайла Онуфрея та заступника директора з методичної роботи Михайла Антала.

Активна співпраця Ужгородського національного університету з провідними школами краю дозволяє поліпшити рівень знань учнів і сприяє поповненню лав студентів нашого університету кращими абітурієнтами області.

Вл. інф.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp