Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Україні через відключення електроенергії назріває скандал, що може дійти і до суду

3 грудня 2014 р., 18:10

90 українських підприємств повідомили про збитки на суму 20 мільйонів через порушення домовленостей щодо процедури відключення електрики

З 1 грудня Федерація отримала десятки звернень від підприємств галузей машинобудування, виробництва будматеріалів, легкої, фармацевтичної, деревообробної промисловості, скловиробництва, а також від тих, хто виробляє харчі, торговельне обладнання, картон та пакувальну продукцію.

Жоден з керівників 90 підприємств не був поінформований заздалегідь про вимкнення електроенергії, як передбачено в договорах та в нормативних документах. Не було також телефонограм чи попереджень.

Керівники підприємств нарікають і на те, що світло вимикають не на 2 години на день, а на 4, а в декого це відбувається по 3-4 рази на день.

Через це виходить з ладу промислове обладнання, поломки призводять до повної зупинки виробництва, непридатності сировини та виробничих матеріалів, а також до випуску бракованої продукції через порушення технології.

Федерація роботодавців України звертається до прем’єр-міністра з проханням якнайшвидше розробити та впровадити прозорий і зрозумілий механізм регулювання обмеження постачання електроенергії промисловим споживачам, враховуючи їхню важливість для економіки кожного регіону та країни в цілому.




Федерація роботодавців України

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp