Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Іршавщині по чекам знайшли забруднювача екології (ФОТО)

4 грудня 2014 р., 08:21

Після перемовин він прибрав територію, де насмітив.

Цього року в місті заснували організацію «Рибалки Іршавщини». Свою діяльність вона не припиняє протягом усього року. Хлопці люблять не тільки риболовлю, але і чистоту навколо, за чим пильно і стежать. Минулого тижня члени організації натрапили на черговий «сюрприз» від іршавчанина.

Пан Володимир працює по найму, прибравши територію одного із підприємств, зібране сміття викинув біля дороги в селі Собатин. Рибалки не полінилися та заглянули у «пакунки», де знайшли квитанції та чеки на прізвище громадянина, що й допомогло міськвиконкому знайти цього «добродія».

{g}

Такі випадки трапляються не вперше. На жаль, для багатьох людей подібна поведінка є нормою і засмічені кювети, водоймища, лісосмуги їх не особливо бентежать. Однак, приємно те, що є серед нас небайдужі люди, які не рахуючись із власним часом і коштами намагаються прибирати та підтримувати чистоту.
Дуже часто сміття до районного центру привозять жителі навколишніх сіл. Вони масово залишають непотріб біля сміттєзбірних контейнерів, а також кидають його там, де заманеться – на узбіччях доріг чи біля річок. А потім ці ж «любителі чистоти» йдучи відпочивати обурюються, мовляв, - «що за люди таке роблять». Так от, бережіть навколишнє середовище насамперед для себе і для своїх дітей.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp