Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Хустським депутатам кинули виклик (Відео)

11 квітня 2016 р., 09:10

А ви готові вийти і прибрати сміття на вулиці?

Хустські активісти розпочали новий флешмоб, метою якого є просвітницька робота серед краян і прибирання берегів водойм.

«TrashCollectionChallenge» стартував одразу після масштабної толоки, яка пройшла минулої суботи на шести еко-ділянках Хуста. Організатором заходу є ГО «Фойта».

Зі слів Івана Куделі, суть флешмобу полягає в збиранні побутових відходів у громадських місцях і публічному звітові через соціальні мережі.

- Закликаю краян підтримати наш челендж. Сподіваюся, що до прибирання сміття на берегах Тиси і Ріки долучаться і громадські організації Рахівщини, Тячівщини, Міжгірщини. Все робиться просто: Ви приймаєте виклик, виконуєте умови (максимум за тиждень) і передаєте естафету іншим. Хто не має часу чи бажання прибирати – сплачує не менше 100 грн. на рахунок ГО. Кошти буде спрямовано на підтримку екологічних, гуманітарних та мистецьких починань. Однак чек теж потрібно оприлюднити, при чому не пізніше ніж на восьмий день після оголошення виклику та передати естафету далі, – зазначив пан Іван.

Відеозвіт флешмобу, між іншим, уже оприлюднили Наталія Четова, Вадим Кашин, Іван Куделя Юрій Іскра, Ернест Драб та інші активісти, - повідомляє МедіаХуст.

Слід зазначити, що цими днями один з учасників «TrashCollectionChallenge» кинув виклик депутатському корпусу Хустської міської ради. Чи приймуть народні обранці естафету і чи чесно дотримуватимуться умов – буде видно, однак дуже хочеться вірити, що всі вони є патріотами рідного міста і що не знехтують суспільними інтересами громади.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp