Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Хустяни завзято прибирали

2 квітня 2016 р., 20:30

Сьогодні, 2 квітня.

2 квітня у Хусті пройшла масштабна екоакція з прибирання берегів водойм «Чисте довкілля – здорове майбутнє», організатором якої виступило громадське об’єднання «Фойта».Волонтери працювали групами, розділившись на шість секторів: Екозівський міст, старий пляж, ділянка, де Ріка впадає в Тису, біля ресторану «Тиса», Велятинський міст і пляж на вулиці Жайворонковій. За роботу в кожній зоні відповідав куратор, обраний з-поміж учасників толоки.

-Це – справжня магаакція. Хоч толоку проводимо не вперше, але настільки масштабно ще не працювали. Наразі в нас шість секторів, шість команд і одна мета, – зазначив для редакції новин «Карпатського об’єктива» організатор великого прибирання Іван Куделя. – Кожен з нас любить відпочивати на природі, приємно, коли довкола чисто, але в той же час далеко не всі залишають після себе порядок. Ми показуємо приклад, вчимо краян не смітити, намагаємося змінити менталітет закарпатців, які живуть за принципом: «а після мене хай і трава не росте».

Приємно, що до толоки приєдналися не тільки дорослі, але й діти,які приїхали на узбережжя на велосипедах. Діти працюють із великим ентузіазмом. Наймолодшому скауту Крістіану – 9 років, а найстаршій Аніті – 12. Це не перша їх «вилазка» на лоно природи.

Загалом акція пройшла справді успішно і результативно. Волонтери планують проводити подібні заходи і в майбутньому. А закінчилося велике прибирання спільною зустріччю волонтерів з усіх секторів біля транспортного мосту через річку Ріка, де учасників толоки частували смачним пловом.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp