Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Мукачівщині зібрали 170 мільйонів податку з доходів фізичних осіб

4 грудня 2014 р., 16:12

Його частка у загальних надходженнях до міської скарбниці становить 76,1 відсотка, а до скарбниці району – 64,1 відсотка.

Понад 170 млн. грн. податку з доходів фізичних осіб надійшло у поточному році до місцевих бюджетів Мукачівщини. 

Фахівці управління податків і зборів фізичних осіб Мукачівської ОДПІ звітують про те, що упродовж січня-листопада поточного року зусиллями платників міста та району місцеві бюджети Мукачівщини поповнено на 170703,7 тис.грн. податку на доходи фізичних осіб. Із цих коштів до бюджету міста надійшло 136598,9 тис.грн., до бюджету району - 34104,8 тис.грн. Слід зауважити, що саме податок на доходи фізичних осіб є бюджетоутворюючим податком як для міського так і для районного бюджетів. Адже його частка у загальних надходженнях до міської скарбниці становить 76,1 відсотка, а до скарбниці району – 64,1 відсотка. 

На підтримку місцевих бюджетів своїх територіальних громад платники податків як міста так і району намагаються своєчасно та в повному обсязі сплачувати свої зобов’язання по податках, зборах, платежах і зокрема по податку на доходи фізичних осіб. Наслідком цього є збільшення надходжень ПДФО у порівнянні з минулорічними показниками. Так, в порівнянні з січнем-листопадом 2013 року спостерігається ріст надходжень цього податку на 13740,8 тис.грн. або на 8,3 відсотка. 

У листопаді поточного року забезпечено надходження податку на доходи фізичних осіб у сумі 19713 тис.грн., що перевищує надходження листопада минулого року на 3718,2 тис.грн. або на 23,2 відсотка. 

Мукачівська ОДПІ висловлює вдячність всім сумлінним платникам податків за наповнення казни і в свою чергу запевняє, що фахівці інспекції завжди готові в межах повноважень надавати підтримку та допомогу у веденні бізнесу через центр обслуговування платників податків. 
За матеріалами Мукачівської ОДПІ ГУ Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp