Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Іршава: Школярі небайдужі до тих, хто живе поряд з війною (ФОТО)

13 грудня 2014 р., 09:40

Вони зібрали для друзів зі Сходу допомогу.

Як відзначають іршавські військовики, які зараз на Сході, у містах Дебальцеве, Слов’янськ та Артемівськ у жахливих умовах опинилися всі жителі, діти потребують теплого одягу, харчів тощо.

 

Першокласники першої школи разом із батьками та вчителями працювали над тим, щоб допомогти своїм одноліткам, які опинилися у складній ситуації. Протягом тижня вдалося зібрати чимало потрібного.

До цукерок та печива першачки поставили листівки із привітаннями з Новим роком та Святим Миколаєм малятам Донбасу. Зібрану допомогу відправлятимуть у тамтешні дитсадки.

На обличчях дітей сьогодні сяяла посмішки, але при слові війна в класі запанувала тривожна атмосфера. Учні уважно слухали священика, який відзначив, що зараз на іншому кінці країни велика біда. Горе спіткало багато сімей і наша допомога тепер їм усім надзвичайно потрібна. Всі разом присутні прочитали молитву. Із дитячих вуст та чистих щирих сердець нехай вона полине до Бога.
Насамкінець, як справжні патріоти своєї країни, у вишиваних сорочках, ручкою на серці першачки виконали гімн України.

Іршавська міська рада



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp