Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські добровольці захищають аеропорт у Донецьку (ФОТО)

18 грудня 2014 р., 14:56

Їхали на пост з одним повним магазином набоїв, більше не дозволили брати.

"Вночі, 15 грудня, бійці підрозділу «Карпатська Січ» разом з бійцями 93-ї бригади, прибули боронити фортецю духу та мужності на Донбасі – Донецький аеропорт. Їхали на свій страх та ризик, з одним повним магазином набоїв, бо такою була умова в'їзду в новий термінал", - повідомляють закарпатські добровольці на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук.

Перша ніч на терміналі пройшла спокійно, сого не скажеш про наступну.

{g}

"Ніч з 16 на 17 грудня у Донецькому аеропорту минула відносно спокійно... Не дивлячись на перемир'я, бойовики, це і не дивно, порушували режим тиші відкриваючи вогонь зі стрілецької зброї. У ході спостереження був помічений провокатор – «барабашка», так його охрестили захисники аеропорту, який вів вогонь і по наших позиціях, і по позиціях терористів. Крім того, одну із позицій наших хлопців було обстріляно бронебійними набоями, в наслідок чого загорілася частина боєкомплекту. Підсумок: три 300-х, та безліч згорівших боєприпасів. А так, в цілому, ситуація в новому терміналі спокійна та врівноважена".

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp