Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатська міліція святкує 23-ій день народження (ФОТО)

20 грудня 2014 р., 13:37

Привітати правоохоронців зі святом прийшло керівництво краю, колеги з правоохоронних структур, представники духовенства та громадськості.

Сьогодні українська міліція відзначає своє професійне свято - 23-тю річницю з дня її створення. З нагоди професійного свята в УМВС відбулися урочистості.

З вітальним словом до учасників та гостей свята звернувся начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич.

Сергій Олексійович коротко охарактеризував історію української та закарпатської міліції, згадав участь наших правоохоронців у бойових діях на сході України, низько вклонився ветеранам, родинам правоохоронців. А на завершення побажав усім міцного здоров′я, сімейного благополуччя та нових професійних здобутків, а ще - привітав колег із наступаючими святами Нового року та Різдва Христового.

Начальник УМВС зачитав вітальну телеграму від міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова. Зал також вшанував хвилиною мовчання усіх загиблих міліціонерів. До пам′ятника загиблим було покладено корзину з квітами.

{g}

Далі правоохоронців вітали перший заступник голови Закарпатської ОДА Михайло Рівіс, перший заступник голови Закарпатської обласної ради Михайло Попович, голова Громадської ради при ОДА Федір Харута та Громадської ради УМВС – Микола Железняк, голова обласної Профспілки атестованих працівників міліції Валерій Менджул. Вітання від Владики Феодора зачитав його секретар о.Віктор. Духівники також проспівали традиційне «Многая літ» правоохоронцям.

Цілу низку кращих правоохоронців було нагороджено грамотами та відзнаками міліції, обласної влади та силових структур. Чимало працівників отримали з нагоди свята чергові офіцерські звання, а три офіцери – начальник Ужгородського міськвідділу Євген Калитич, начальник УГБ УМВС Ярослав Лебович і заступник командира спецпідрозділу УБОЗ «Сокіл» Юрій Стеблюк - одержали з рук начальника УМВС Сергія Шаранича новенькі погони полковника міліції.

Зі святом вас, правоохоронці!


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp