Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородські міліціонери отримали грамоти і грошові нагороди від Погорєлова (ФОТО)

20 грудня 2014 р., 14:24

Мер Ужгорода завітав на свято до міліціонерів.

Щорічно 20 грудня в Україні відзначається професійне свято працівників органів внутрішніх справ. Ця дата не випадкова, адже у 1990 році Верховна Рада тоді ще УРСР прийняла Закон «Про міліцію», який вважається точкою відліку в історії міліції України. 

Професійний обов’язок кожного міліціонера незалежно від звання і посади – бути завжди на посту, захищати права та свободи людини, інтереси держави, зберігати чистоту перед законом і власним сумлінням. Мало хто з пересічних громадян знає, наскільки важкою буває робота міліціонера, скільки часу, сил і здоров'я вона забирає, як часто їм доводиться жертвувати домашнім спокоєм заради постійної боротьби із злочинним світом. 

Урочисте зібрання з нагоди Дня міліції України правоохоронці провели в актовій залі міськвідділу міліції. Привітати правоохоронців прийшли високоповажні гості: Ужгородський міський голова Віктор Погорєлов, його заступник Володимир Фленько та голова Ужгородського міськрайонного суду Віктор Данко. 

У вітальному слові начальник Ужгородської міліції Євген Калитич подякував особовому складу за відданість, сумлінне ставлення до виконання своїх службових обов’язків, високий професіоналізм, ініціативу та наполегливість. Побажав колегам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, мирного неба над головою, щедрої долі, подальших успіхів в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України. 

{g}

У свою чергу запрошені на урочистості гості привітали присутніх зі святом та щиро подякували керівництву й особовому складу міськвідділу міліції за самовіддану працю на благо народу України, побажали усім міцного здоров’я, щастя, благополуччя та родинного тепла. Гості не забули й про міліціонерів-добровольців, які з честю та гідністю виконують поставлені завдання, забезпечують правопорядок та захищають мирне населення на сході України. 

За сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у справу боротьби зі злочинністю, високий професіоналізм та з нагоди відзначення 23-ї річниці міліції України міський голова В.Погорєлов нагородив кращих співробітників ужгородської міліції Почесними грамотами та грошовими преміями. 
Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp