Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Хустській міліції необхідні кадри

21 грудня 2014 р., 12:42

Умова: наявність середньої спеціальної або вищої загальної (чи юридичної) освіти.

Днями начальник сектору кадрового забезпечення Хустського міськвідділу міліції Володимир Вучкан зустрівся із викладачами та ліцеїстами Хустського професійного ліцею у сфері послуг. 

Володимир Вучкан розповів про те, що сьогодні в міліції розпочато відбір кандидатів з числа цивільної молоді до учбових закладів системи МВС, а також про те, що в міськвідділі з метою якісної комплектації вакантних посад проводиться відбір кандидатів на службу в ОВС на конкурсній основі. До участі в конкурсі запрошуються особи віком 18-30 років, які мають середню-спеціальну чи вищу загальну (або юридичну) освіту, військовослужбовці строкової служби Внутрішніх військ МВС України та особи, які не проходили службу в лавах армії. 

Отже, якщо вас зацікавила пропозиція та ви бажаєте стати міліціонером, просимо звертатися щоденно з 9.00 до 18.00 (крім вихідних) до Хустського міськвідділу міліції, який знаходиться за адресою: м.Хуст, вул. 900-річчя Хуста,29. 
Агнеса Куртяк, Хустський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp