Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгород: За щурів у супермаркеті візметься комісія

23 грудня 2014 р., 18:44

Таке доручення дав заступник голови міста

Нещодавно в мережі «Фейсбук» прогриміла звістка про те, що у супермаркеті «Велмарт» окрім продукції на полицях спокійно розташовуються і щури. Реакція керівництва міста не забарилася. Перший заступник міського голови Іван Волошин вже оприлюднив своє бачення цієї ситуації на своїй сторінці у Фейсбуці: «Спілкувався з головним санітарним лікарем міста, щодо цієї ситуації! Спеціалістами було складено не один припис відносно цього супермаркету, головна причина – тотальна антисанітарія! Керівництво абсолютно проігнорувало будь-які зауваження! 

 

Приписи і висновки були направлені в прокуратуру м.Ужгорода, для відповідної реакції. Реакція не забарилася – почали перевіряти санєпідемстанцію ! Думаю є необхідність створити комісію і попрацювати з цими бізнесменами, а також з’ясувати таку дивну позицію прокуратури».

Інший заступник міського голови Ярослав Шафар вже дав доручення створити робочу групу, яка конкретно займеться цим питанням.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp