Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До відома ужгородців! Ви можете запобігти відключенню світла

25 грудня 2014 р., 19:13

Вітрини, рекламні щити чи пральна машинка, ввімкнена у час "пік", - все це прискорює до енергетичного колапсу.

Шановні ужгородці! Аби уникнути обмеження електропостачання та аварійних відключень через непросту ситуацію в енергетичній системі країни, спричинену дефіцитом палива та гідроресурсів, закликаємо невідкладно вжити заходів з економії електроенергії. 

У зв’язку з цим пропонуємо підприємствам та організаціям посилити контроль за дотриманням лімітів споживання електроенергії; припинити або скоротити освітлення вуличної реклами та вітрин закладів торгівлі. 


Громадянам міста радимо раціонально використовувати електроенергію вдома та старатися обмежувати споживання енергії, особливо в години пікових навантажень з 8.00 до 11.00 та з 17.00 до 22.00. 

Міська влада просить поставитися з розумінням до цієї ситуації та дотримуватися рекомендацій з економії споживання електроенергії, оскільки лише діючи разом ми зможемо уникнути критичних ситуацій з енергопостачанням.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp