Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Майстри слова занурюють дітей у свято

28 грудня 2014 р., 11:22

Зустріч з писменнниками стала для дітей вже традиційною.

У рамках акції «Зцілюще слово», яка триває вже понад два роки, у передноворічні дні відбулася зустріч закарпатських письменників Дмитра Кешелі і Василя Густі із учнями Великоберезнянської загальноосвітньої школи-інтернату, директором якої є Іванна Ромочуська. За її словами, спілкування школярів із майстрами художнього слова – приємне продовження святкового настрою та незабутніх вражень від виступу у школі-інтернату від славнозвісного хору «Кантус» в Ужгороді.

Письменники читали свої твори, які школярі сприйняли з цікавістю, щирістю, захопленням. На добру згадку про зустріч і зі щиросердечними новорічними та різдвяними побажаннями гості подарували юним шанувальникам художнього слова бібліотечку найновіших книг закарпатських письменників, а від імені управління культури ОДА, яка постійно підтримує благородну акцію «Зцілюще слово», – альбоми для малювання і набори фломастерів. Адже серед учнів є чимало початкуючих літераторів і художників. А всі вихованці інтернату люблять художнє слово. Підтвердженням цьому стало привітання-віддарунок гостям – надзвичайно цікава театралізована поетична композиція за творами закарпатських поетів. Її виконали учні десятого класу під керівництвом учительки української мови і літератури Галини Пехи.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp