Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Виноградові підбирають землю для сміттєпереобного заводу

28 грудня 2014 р., 17:52

Висловили думки кожного з учасників.

22 грудня, перший заступник начальника землевпорядної служби області Володимир Токар взяв участь у громадських слуханнях з питання відбору земельної ділянки для будівництва комплексу з переробки твердих побутових відходів.

Захід проходив у великому залі засідань Виноградівської районної ради під керівництвом т.в.о. голови районної державної адміністрації Юдіти Петеі, голови районної ради Олега Любімова та за участі сільських, селищних та міського голів, представників установ, організацій та підприємств району, депутатів, громадських організацій, експертів, жителів сіл району, засобів масової інформації.

Під час заходу керівництво району інформувало присутніх про пророблену роботу з вибору земельної ділянки для будівництва сміттєпереробного комплексу. Розглянуто переваги та недоліки кожної окремої земельної ділянки, придатної для спорудження заводу по переробці твердих побутових відходів. Експерти, розробники технічної документації інформували про основні параметри розробленої містобудівної документації. Кожен учасник громадських слухань мав змогу висловити свою думку, задати питання та внести пропозицію до запропонованих проектів. Відтак, під час громадського обговорення, внесено ряд доповнень та зауважень.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp