Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Іршаву прийдуть бетлегеми

29 грудня 2014 р., 17:40

У місті вже створють святковий настрій

На Старий Новий рік в Іршаві вдруге проведуть районний фестиваль вертепів і колядницьких колективів «Іршавський бетлегем». Це обговорили на засіданні організаційного комітету під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Михайла Полончака.

Свято планується на 14 січня 2015 року на площі перед районним будинком культури. Програма фестивалю включає урочисту ходу вертепів та колядницьких колективів містом, відкриття фестивалю, святкову програму за участі вертепів та колядницьких колективів району, вітання від керівництва району та міста. Протягом дня на площі будуть розміщені торгові намети від сільських рад. Також буде діяти виставка-продаж робіт майстрів декоративно-прикладного мистецтва району.

Цьогоріч організаторами свята було затверджено ескіз емблеми районного фестивалю вертепів і колядницьких колективів «Іршавський бетлегем».

7dniv.info


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp