Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Іршаві тротуари стануть іншими

22 травня 2014 р., 14:14

У місті зайнялися ремонтом доріг.

Після півторамісячної перерви, 25 квітня, із чималими труднощами в Іршаві розпочали роботу над реконструкцією тротуару по вулиці Гагаріна (від ж/д переїзду).

Згідно проекту його мають устелити асфальтобетоном. На зараз майстри уклали бордюрні камені, частково усипали площину тротуару щебнем. На цьому роботи призупинилися і говорити сьогодні про хід та строки завершення будівництва не доводиться, оскільки перевести кошти за роботи та матеріали через держказначейство - надзвичайна складність.

Торік аналогічна ситуація із здійсненням платежів вплинула на реконструкцію пішохідної зони по вулиці Білецькій. Роботи тут тривали майже п’ять місяців, але пройшовши через усі терни комунальники все ж до осені змогли відновити цей тротуар.
Доволі складно, але вже у цьому році бруківкою вимостили тротуар по вулиці Шевченка. Сподіваємося, що розпочата робота по вулиці Гагаріна також буде завершена.

Повідомляє офіційний сайт міської ради.

Новини Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp