Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Два підприємства розіграли тендер на реконструкцію дороги в Ужгороді

30 грудня 2014 р., 11:12

При визначенні розміру штрафу враховано, що відповідачі визнали порушення та зобов’язалися сплатити штраф до державного бюджету.

Закарпатське обласне відділення Антимонопольного комітету оштрафувало ТОВ «Праймінвестбуд» та ТОВ «Авант-Еліт» за антиконкурентні узгоджені дії, що призвели до спотворення результатів торгів.

Як показало розслідування, суб’єкти господарювання узгодили свої дії під час участі у торгах із закупівлі Департаментом міського господарства Ужгородської міської ради робіт з реконструкції вул. Перемоги (на ділянці від вул. Легоцького до вул. Грушевського) в м. Ужгороді у 2013 році.

Аналіз документації конкурсних торгів засвідчив узгоджену поведінку TOB «Праймінвестбуд» та ТОВ «Авант-Еліт» під час підготовки та участі в торгах. Наслідком відсутності змагальності у торгах стало обмеження конкуренції з метою забезпечення перемоги ТОВ «Праймінвестбуд».














Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp