Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До уваги платників податків!

31 березня 2014 р., 09:35

Своєчасний і об'єктивний розгляд звернень громадян, задоволення їх законних прав та інтересів є першорядним обов'язками фахівців ДПІ у м. Ужгороді.

Конституція України та Закон України «Про звернення громадян» гарантують громадянам право на звернення до органів державної влади та місцевого самоврядування. Можливість на звернення забезпечує кожній людині стовідсотковий шанс захистити свої права і законні інтереси та відновлювати їх у разі порушення. Державна податкова інспекція у м. Ужгороді повною мірою забезпечує таку можливість реалізації громадянами конституційного права на звернення. 

Так за 2013 року до ДПІ у м. Ужгороді надійшло 72 письмових звернення громадян, за І квартал 2014 року – 6 звернень. До керівництва інспекції на особистий прийом звернулося у 2013 році 60 громадян, у І кварталі 2014 року – 6 горомадян. 

Питання, порушені у письмових зверненнях громадян та під час особистого прийому у керівництва інспекції, стосувались як роз’яснення окремих норм чинного податкового законодавства, так і питань контрольно – перевірочної роботи. Всі звернення розглянуті своєчасно, без порушення термінів, встановлених законом. Громадянам були надані вичерпні відповіді. 

Крім того, правом, наданим Законом України «Про доступ до публічної інформації» у 2013 році скористалося 6 запитувачів. На усі інформаційні запити інспекцією надано вичерпні відповіді у встановлений законодавством термін. 

Нагадуємо, що для дієвого забезпечення прав громадян, що передбачені Законом України «Про доступ до публічної інформації», в податковій міста Ужгорода створено відділ обслуговування платників податків, розроблені необхідні заходи для максимально зручного та об’єктивного отримання інформації громадянами, а фахівці ДПІ у м. Ужгороді завжди готові йти на зустріч платникам податків. 

Нагадуємо, що звернення громадян та запити на публічну інформацію можна подати за адресою: 88000, м. Ужгород, вул. Духновича, 2, Зал №3 Центру обслуговування платників або за телефоном: 61-71-25. 

У Центрі обслуговування платників ДПІ у м. Ужгороді (зал №3 ЦОП) також діє приймальня громадян, де згідно із затвердженим графіком, в установлені дні та години, проводяться особисті прийоми громадян посадовими особами інспекції з питань, що входять до компетенції органів Міндоходів України. Попередній запис на особистий прийом до керівництва податкової здійснюється у робочі дні безпосередньо в приймальні громадян або за телефоном: 61-71-25. 
ДПІ у м. Ужгороді

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp