Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Берегівчан цікавить, як краще і толерантніше здати сусіда

8 травня 2014 р., 16:54

Берегівщина. Звернення громадян. Серед найбільш актуальних питань, порушених громадянами у письмових зверненнях, залишаються питання інформування щодо можливого ухилення від сплати податків.

За 4 місяці 2014 року до територіального органу Міндоходів – Берегівської ОДПІ, звернулось 6 громадян та надійшло 2 письмові звернення. Громадяни зверталися з питань подання звітності в електронному вигляді, акцизного податку, ПДВ, збору за спеціальне використання води. 

Керівним складом ОДПІ проводяться також виїзні прийоми громадян за місцем їх проживання. За чотири місяці поточного року здійснено 6 виїзних прийомів у шести сільських радах Берегівського району. На таких прийомах прийнято 6 громадян. А поряд із виїзними прийомами відбуваються зустрічі із активом та мешканцями сіл.

Фахівці територіального органу Міндоходів зазначають, що активний діалог із громадськістю відновлює довіру до державної політики. Саме тому розгляд звернень громадян та їх вирішення завжди був і залишається одним із пріоритетних напрямів роботи Міністерства доходів і зборів України.

Одночасно Берегівська ОДПІ інформує, що у зверненнях, які адресуються органам державної влади і місцевого самоврядування, підприємствам, установам, організаціям незалежно від форм власності, об’єднанням громадян або посадовим особам, до повноважень яких належить вирішення порушених у зверненнях питань, має бути зазначено прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання громадянина, викладено суть порушеного питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги.Письмове звернення без зазначення місця проживання, не підписане автором (авторами), а також таке, з якого неможливо встановити авторство, визнається анонімним і розгляду не підлягає (стаття 8 Закону №393).

У Центрі обслуговування платників м. Берегово функціонує приймальня громадян, в якій проводяться особисті прийоми громадян посадовими особами територіального органу Міндоходів згідно з затвердженим графіком в установлені дні та години. Інформацію та консультації щодо порядку та термінів розгляду звернень громадян в органах Міндоходів та особистого прийому громадян посадовими особами Берегівської ОДПІ ви можете отримати в Центрі обслуговування платників за адресою м. Берегово, вул. Фабрична, 53, секція №3 або за телефоном 2-35-48.
За матеріалами Берегівської ОДПІ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp