Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатських платників цікавить податкове законодавство

2 жовтня 2014 р., 09:42

Саме такого змісту була більшість питаннь громадськості до працівників ДПІ Ужгорода

Ужгорода. Саме у такий спосіб забезпечується зворотний зв'язок із громадськістю. На сьогодні основне завдання – забезпечити кваліфікований, неупереджений, об’єктивний і своєчасний розгляд звернень громадян з метою оперативного вирішення порушених у них питань, задоволення законних вимог заявника.

Так, за 9 місяців 2014 року на особистому прийомі посадовими особами ДПІ у м.Ужгороді було прийнято 12 громадян, яким було надано кваліфіковану та вичерпну інформацію стосовно заданих питань, а також надійшло 33 письмових звернень громадян, на які надано роз’яснення у встановлені законодавством терміни.

Серед питань, порушених у зверненнях громадян, переважну більшість становлять питання щодо роз’яснення податкового законодавства, а також питання стосовно проведення перевірок суб’єктів господарської діяльності у зв’язку із ухиленням від сплати податків.

Крім того, за січень-вересень 2014 року до ДПІ у м. Ужгороді надійшло 8 запитів про надання інформації із посиланням на Закон України «Про доступ до публічної інформації», відповіді на які були надані у встановлений законодавством термін.



ДПІ у м. Ужгороді

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp