Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Головний міліціонер краю пішов на війну (ФОТО)

31 грудня 2014 р., 10:00

Аби відвідати своїх підлеглих, які захищають країну.

Керівник міліції Закарпаття, як і обіцяв, привіз хлопцям, які несуть службу на блокпостах у Донецькій області, справжню закарпатську ялинку та новорічні подарунки.

Відправляючи в грудні чергову групу бійців зведеного загону закарпатської міліції в зону АТО на схід України, начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич пообіцяв хлопцям відвідати їх із подарунками перед Новим роком. І слова свого керівник дотримав.

Днями Сергій Шаранич побував у м.Артемівськ Донецької області, де несуть службу на блокпостах закарпатські міліціонери. Керівник обласного управління міліції відвідав всі блокпости, де працюють його підлеглі. Приїхав не з порожніми руками – привіз справжні закарпатські ялинки та новорічні подарунки.

Сергій Шаранич також зустрівся з керівництвом Артемівська, яке високо оцінило роботу батальйону «Закарпаття», як тут називають зведений загін УМВС Закарпаття. Близько двох десятків наших бійців відзначено нагородами місцевої влади, кілька подяк за їхню роботу вже надійшло на адресу С.Шаранича від міського голови Артемівська.

А на завершення для бійців і гостей влаштували святковий передноворічний концерт.

- Уже кілька сотень закарпатських міліціонерів побували під час кількох ротацій в зоні АТО на сході України, - коментує начальник УМВС України в Закарпатській області Сергій Шаранич. - Ми й надалі будемо турбуватись нашими хлопцями, забезпечуватимемо їх всім необхідним для успішного виконання поставлених задач: зброєю, боєприпасами, теплим одягом, продуктами тощо. Окрема подяка нашим волонтерам, підприємцям і всім небайдужим закарпатцям, які допомагають, чим можуть, закарпатським правоохоронцям. Разом ми вистоїмо й переможемо ворога. Слава Україні! Вітаю всіх вас із Новим роком і Різдвом Христовим!


СЗГ УМВС України в Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp