Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатських міліціонерів відзначили за ратну службу на Сході (ФОТО)

17 лютого 2015 р., 13:17

Закарпатці достойно виконують свої обов’язки у найскладніших ситуаціях

Сьогодні в УМВС області відбулися урочистості з нагоди щасливого повернення додому зведеного загону закарпатських правоохоронців під керівництвом начальника Перечинського райвідділу міліції підполковника Віктора Ребрея. 

З вітальним словом до присутніх в залі звернувся начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич. Сергій Олексійович коротко охарактеризував нинішню складну ситуацію в зоні АТО і вкотре висловив переконання в тому, що закарпатські правоохоронці, котрі тепер перебувають на бойовому посту в Донецькій області, достойно виконають покладені на них державою службові обов'язки. 

Із щирими словами до своїх колишніх колег звернувся депутат Закарпатської обласної ради, голова комісії з питань законності та правопорядку, полковник міліції у відставці Антон Зелінський. Ветеран закарпатської міліції запевнив, що обласна влада всіляко підтримуватиме, і матеріально, і морально, своїх правоохоронців. Антон Франтішкович також вручив грамоти від керівництва обласної ради кращим правоохоронцям. 

{g}

Грамоти й грошові премії великій групі правоохоронців, які повернулися із зони АТО, вручив і начальник УМВС області Сергій Шаранич. Хвилиною мовчання зал вшанував пам'ять загиблих на сході героїв. 
СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp