Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Пенсіонери закарпатської міліції боролись за мир на Сході (Фото)

28 травня 2015 р., 08:14

Пенсія - не вирок, коли є сила у серці

У зоні АТО на Сході України побувало вже кілька сотень закарпатських міліціонерів. Серед них і кілька пенсіонерів ОВС, які, вийшовши на заслужений відпочинок, і нині залишаються в бойовому строю.

Один із них - 49-річний рахівчанин Степан Микуляк. Він свого часу пройшов пекло Афганістану, далі служив дільничним, а потім начальником відділення дільничних інспекторів Мукачівського райвідділу міліції. У грудні 2003 року через хворобу вийшов на пенсію. А в 2014 році колишній правоохоронець Степан Микуляк був мобілізований і в складі 4-го мотопіхотного батальйону 128-ї бригади до травня 2015 року проходив службу в зоні проведення антитерористичної операції на Сході України.

{g}

Іншому пенсіонеру ОВС і учаснику АТО Михайлу Жежеру - 45 років. Родом він із Хустщини. Службу в ОВС розпочав в 1993 році на посаді міліціонера ВДСО при Мукачівському МВ УМВС. У 1997 році Михайлові присвоїли звання молодшого лейтенанта міліції та призначили на посаду дільничного інспектора міліції Мукачівського РВ УМВС. Далі він працював на Мукачівщині оперуповноваженим карного розшуку, старшим оперуповноваженим служби по боротьбі з незаконним обігом наркотиків. У липні 2009 року у званні капітана міліції звільнився з ОВС на пенсію. У серпні 2014 року пенсіонер ОВС Михайло Жежер добровільно прийшов до Мукачівського райвійськкомату, пройшов медичну комісію та був мобілізований і направлений для проходження служби у Чопський прикордонний загін. Потім його зарахували до штату оперативно-бойової прикордонної комендатури. У період з вересня по грудень 2014 року в складі прикордонної комендатури Михайло Жежер брав участь в антитерористичній операції на ділянці сектору “Б” Донецької області в населених пунктах Михайлівська Красноармійського, Верхнєторецьке Ясинуватського та Карлівка Мар’їнського районів Донецької області.

Обидва закарпатці зарекомендували себе в зоні АТО як справжні патріоти України, професіонали військової справи, надійні товариші. Вони з честю виконали свій громадянський та професійний обов′язок і повернулись з війни додому на рідне Закарпаття цілими та неушкодженими.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Ірина 28.05.2015 10:25 IP: 88.211.44.194
Бороться за мир - почти всегда значит воевать,но в даном случае - это защита от убийц!!!
странник 28.05.2015 08:29 IP: 209.184.125.178
Бороться за мир на востоке - значит убивать?

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp