Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Головних правоохоронців області "вигнали" з кабінетів на полігон (ФОТО)

13 червня 2014 р., 16:50

Там вони показали, свою майстерність у стрільбі і поділились досвідом.

На полігоні під Ужгородом сьогодні відбулися стрільби з пістолета та автоматичної зброї. Це «вогнева підготовка», але вона почалася з перших керівників міліції області. 

Нагадаємо, що днями в.о. начальника УМВС Сергій Шаранич закликав керівників бути прикладом для підлеглих у підвищенні рівня професійної та бойової підготовки. Тому вже за кілька днів все без виключень керівництво УМВС брало участь у стрільбах із «Калашнікова», пістолетів «МП» та «Форт».

{g} 

Керівник міліції Закарпаття не тільки очолив стрільби, але й особисто давав настанови, поради з влучної стрільби. 

Дружні слова підтримки та вдячності за патріотизм від керівництва міліції почули й солдати батальйону територіальної оборони, що саме зараз проходить вишкіл на полігоні «Оріховиця». 

В стрільбах також брали участь і керівники Ужгородського та Перечинського райвідділів, міста Ужгорода. Ці керівники, вже найближчими днями, проведуть аналогічні заняття та вправи з своїми підлеглими. 

«Шлях до перемоги – щоденна праця над собою. А бойовий дух це тренування всього колективу задля спільної дії - захисту нашої України!» - наголосив керівник міліції Закарпаття. 
СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp