Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За 300 тисяч гривень в Ужгороді проведуть аудит роботи водоканалу

14 січня 2015 р., 14:48

Погорєлов каже, що у підприємства дуже багато дивних боргів, як дуже швидко виросли

Сьогодні під час обговорення проекту бюджету міста Ужгорода депутати поцікавилися, чому влада планує цього року виділити 3,5 мільйона гривень з бюджету розвитку міста як внесок у статутний фонд комунального підприємства «Водоканал міста Ужгорода».

Міський голова Віктор Погорєлов відповів на це питання так: «Треба провести серйозний аудит роботи підприємства, -- заявив мер Ужгорода. –У нього за дуже невеликий час виникла велика заборгованість, зокрема за електроенергію тощо. Треба розібратися, чому виникли ці борги. І на такий аудит ми виділяємо 300 тисяч гривень. А ще 3 мільйони – це інвестиції в підприємство».


Нагадаємо, днями ужгородський водоканал отримав нового керівника – Олексія Карташова. Новий керівник запевнив депутатів, що на наступну сесію представить план порятунку підприємства.

Депутат Чурило запропонував виділити спочатку 300 тисяч гривень на аудит підприємства, а вже потім – як керівник підприємства представить програму розвитку підприємства – вирішувати, чи виділяти 3 мільйони, чи ні. Наразі єдності в залі з цього приводу немає. До питання депутати повернуться трохи згодом.

Час Закарпаття


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp