Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгороді затримали чергового наркомана

28 березня 2014 р., 13:24

Через потяг до куріння 23-річний молодик потрапив до рук ужгородських міліціонерів

Вчора, близько 17-ї години, оперативники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Ужгородського міськвідділу міліції зупинили на вулиці Бородіна в Ужгороді 23-річного місцевого мешканця за куріння у невстановленому місці. Під час складання міліціонерами адміністративного протоколу правопорушник добровільно в присутності понятих видав з кишені куртки згорток фольги з речовиною білого-кристалічного кольору, схожу на метамфетамін. 

За куріння у невстановленому місці на нього складено протокол за статтею 175-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (куріння тютюнових виробів у заборонених місцях), за що передбачено попередження або накладення штрафу від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Вилучену речовину направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Закарпатській області. 

Дана подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Ужгородського міськвідділу міліції. Наразі працівниками міськвідділу по даному факту проводиться перевірка.
Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp