Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

П’ятеро закарпатців заплатили за викурену цигарку власним життям

24 вересня 2015 р., 09:32

Вогонь забрав їхні життя за декілька хвилин

Про небезпеку куріння не говорить хіба що ледачий. Однак, ця найбільш поширена серед населення пагубна звичка продовжує вбивати здоров'я нації, доволі часто забираючи в людини найцінніше – життя. Тільки в Україні нікотин щодня забирає тисячу життів.

Однак, не дивлячись на заборони та відверто кажучи сумнівні переваги куріння, люди продовжують зловживати тютюнопалінням і далі. І якщо, за словами лікарів, цигарки вбивають повільно, то рятувальники ДСНС вже знають напевно – необережність під час паління може коштувати людині життя.

Від недбало кинутого недопалка може загорітися тканина, паперові вироби та інші горючі матеріали. А враховуючи те, що зазвичай ситуацію підігрівають вжиті алкогольні напої, фінал цієї нікотиново-алкогольної повісті стає передбачуваним…

Тільки з початку 2015 року на Закарпатті сталося 12 пожеж, причиною яких стала необережність під час паління. П’ятеро закарпатців заплатили за викурену цигарку власним життям. Так, 22 вересня в місті Хуст на вулиці Новій виникла пожежа в літній кухні, причиною якої, ймовірніше за все, стала необережність власника під час паління. На жаль, вогняна стихія не тільки знищила майно, а й забрала людське життя – власник загинув на пожежі.

Менш трагічною виявилась пожежа в надвірній споруді в селі Зарічево Перечинського району. Власник дворогосподарства на території якого виникла пожежа сам зізнався рятувальникам в необережності. Виявляється перед початком пожежі він курив та, кинувши недопалок, не подивився, чи загас він.

З огляду на таку сумну статистику Управління ДСНС України у Закарпатській області застерігає громадян бути обережними під час паління та дотримуватися правил поведінки з вогнем у побуті. Пам'ятайте, паління не лише шкодить вашому здоров'ю, а й може призвести до втрати життя. Бережіть себе та своїх близьких!



У ДСНС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp