Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородець потрапив у жахливу аварію у Словачинні. Необхідна допомога! (ФОТО)

19 січня 2015 р., 18:11

Наш краянин перебуває у реанімації, то ж терміново необхідні кошти на лікування.

Як йдеться на словацькому сайті zilinskekrimi.sk, у п'ятницю, 16 січня, близько 11 години на автошляху 1/18 під Стречно у напрямку до Жиліна трапилася серйозна ДТП. Окрім міліції, пожежників та медиків на місце навіть прибув вертоліт рятувальників.

Точні причини аварії ще невідомі, але на дорозі зіткнулися три легкові автомобілі, один фургон і вантажівка. Після аварії у машині Skoda Octavia заклинило двох важко поранених осіб. Машина до того ж почала горіти, але інші водії, які постраждали менше загасили вогонь.

Учасники аварії отримали різні поранення, зокрема одну жінку транспортували до лікарні вертольотом. 

На жаль, сильно постраждав і один ужгородець. Наразі він без медичної страховки перебуває у реанімації.

"Наш добрий друг Саша Дзямка потрапив у ДТП у словацькому місті Жиліна, його госпіталізовано у місцеву лікарню. На даний момент Саша перебуває в реанімації у важкому стані. Тому хто не байдужий і готовий допомогти зібрати кошти для його лікування - реквізити Приватбанку: 6762-4660-0212-1810 (Пустовіт Артем). Або телефонуйте 0507497082 - Ярик", - пишуть друзі чоловіка.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp