Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як тячівські плавці за першість змагалися

20 січня 2015 р., 21:05

Змагання цьогоріч провели у "Марині"

Нещодавно в аква­парку «Марина» пройшла від­крита першість міста з пла­вання. За Кубок міста юні плавці змагаються у Тячеві вже другий рік поспіль. Вперше чемпіонат зі спортивного плавання стартував торік.

 

Цього року позмагатись із тячівськими плавцями приїхала команда спецшколи з плавання м. Хмельницького (тренер Володимир Мещанінов). В умінні плавати змагалися діти з Тя­чева, а та­кож з населених пунк­тів району – Тере­сви, Бедевлі, Нижньої Апші, Сокирниці.

За нагороди першості Тячева змагалися 13 тячівців, загалом – понад 35 учасників. Хлопці та дівчата від наймолодших і до найстарших, ві­ком від 6-12 ро­ків, вибо­рювали нагороди із різних видів плавання. Голо­вним спонсором змагань висту­пила директор аквапарку Ганна Марина. Зма­гання пройшли за участі незмінного організатора першості Тячева з плавання – інструктора з плавання Євгена Ладані та судді змагань Людвика Борбеля.

– Не зважаючи на те, що су­перниками наших плавців були більш сильні спортсмени з Хме­льницького, тячівці показали хо­роші результати, адже були се­рйозно налаштовані на пере­могу. Кожен з учасників висту­пив у відповідній віковій підгрупі, – розповідає організатор зма­гань Євген Ладані.

Церемонія нагородження відбулася після визначення пе­реможців, її провели інструктор з плавання Єв­ген Ладані, суддя змагань Людвик Борбель, тренер команди Хмельницька Володимир Мещанінов. При­сутніх учасників привітали з ус­пішним виступом та побажали їм нових спортивних досягнень. Відтак були названі й відзначені кращі спортсмени.

Чемпіоном змагань став Микита Черепанов із Хмельни­цького, який і повіз додому почес­ний кубок змагань. Кращим плавцем Тя­чева з усіх видів плавання ви­явився Богдан Гошта. Юнак ви­боров друге місце і також був нагороджений почесним кубком. У запливі вільним стилем перше місце завоював Ярослав Лукач. Кролем на спині перше місце ви­борола Анастасія Сойма, дів­чина також отримала почесний кубок змагань.

Перше місце брасом здо­була Юлія Іванцюк. У запливах трьома стилями – брасом, віль­ним стилем, кролем на спині – призові місця посіли Наталія Дуйчак (ІІ місце) та Анна-Марія Бодак (ІІІ місце). У запливі бра­сом срібну медаль здобув Ва­дик Цимбалюк. Також своїми результатами порадували Іва­нка Цимбалюк (ІІІ місце, кріль на спині) та Максим Якубовсь­кий (ІІІ місце, кріль на спині).

Також хороші ре­зультати показали учасники змагань: Юрій Івасюк, Крістіан Петечела, Андрій Моньо, Богдан Лозан, Ярослав Лазар, Наталія Зелен­чук, Петро Левдар із Тячева, Іван Маркуш з Бедевлі, Марко Зомборі з Тересви, Юрій Пашку з Нижньої Апші, Павло Матей з Сокирниці.

Усі при­зери змагань нагоро­джені грамо­тами та меда­лями, чемпіони отримали поче­сні ку­бки пер­шості міста.

– Приємно, що до нашого міста при­їхали спортсмени з Хме­льницького. Зустрічатися з більш сильними супроти­в­никами – сміливий крок. Тим більше, тячівці не під­вели. Окремі наші плавці виконали перший та дру­гий юнацькі нормативи, а Марко Зобм­борі справився з тре­тім дорос­лим нормативом, – поді­лився ініціатор змагань.

Інструктори з пла­вання спортивно-оздоров­чої секції, що діє при аквапарку Євген Ладані, Анато­лій Кузнєц та голо­вний спон­сор змагань Ганна Марина вітають наших плавців зі спортивним ус­піхом і хоро­шими резуль­та­тами! А також споді­ваються, що традиція проведення спортив­них змагань з пла­вання у Тя­чеві матиме до­бре продовження і з ко­жним роком набуватиме масово­сті. Адже плавання – це спорт для тих, хто хоче бути здоровим.

Людмила Кричфалушій спеціально для Tyachiv News


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp