Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Боксерська груша для дитини: як зробити вибір

15 листопада 2019 р., 12:29

Важливі нюанси, які слід врахувати при купівлі

Необхідність у придбанні боксерської груші для дитини виникає у двох випадках: якщо син чи дочка вирішили зайнятись боксом, або ж просто у них виникло бажання завести цей снаряд в ролі аксесуара для ранкової зарядки і домашньої фізкультури. В обох ситуаціях до покупки слід віднестись відповідально, щоб заняття приносили лише користь. Щоб правильно зробити вибір, слід дізнатись більше про деякі нюанси.

Види дитячих боксерських груш за кріпленням і наповненням

Для наймолодших спортсменів найкраще зупинитись на підвісній моделі. Така груша може прикріплюватись до стелі на гак, до кронштейну, а влітку на вулиці – до спеціально обладнаного кріплення чи навіть гілки дерева.

Щодо наповнення, груша може бути наливною (з водою всередині), надувною (з повітряною камерою) або набивною (з певним наповнювачем). Всі вони однаково зручні, проте надувні і набивні служать довше.

Наповнювач

Якщо було вирішено купити набивний варіант, треба пам’ятати: у випадку з дитячими грушами наповнювач не повинен бути занадто жорстким. Оптимальні варіанти – це набивка з шматків тканини або шкіри, гумової стружки, поліетиленових гранули, або їх поєднання в різних пропорціях. Чим молодший боєць, тим м’якшим має бути наповнювач. Найменшим рекомендується вибирати снаряди з поролоновим наповненням.

Зовнішня оболонка

Звичайно, найкраща обшивка – шкіряна. Але дитина швидко росте, і з віком виникає необхідність заміни снаряда на більший та важчий. Тому для розумної економії доцільно вибрати модель з якісної штучної шкіри або вінілу. Такі модифікації пропонує багато відомих брендів. Купувати вироби сумнівних виробників – небезпечно, оскільки невідомо, чи відповідає продукція стандартам якості.

Вага та розміри

Для дітей від 5 до 7 років підходить вага в 4 кг, від 7 до 10 років – 6 і більше кг, з 11 років можна переходити на важчі варіанти – від 10 кг. Вага також залежить і від рівня підготовки дитини.

Щодо розмірів, традиційно дитячі снаряди мають діаметр від 30 до 45 см. Такі габарити дають можливість працювати з грушею без перевтоми, але з достатньою ефективністю.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp