Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатців закликають єднатися заради захисників

22 січня 2015 р., 16:41

Вже цієї неділі Закарпаття об’єднається з Київщиною на ярмарку у столиці

Благодійний ярмарок до Дня Соборності України на підтримку 128-ї та 101-ї бригад ЗСУ!

У цей день організатори закликають до єднання заради тих, хто зараз виборює незалежність та унітарність нашої Держави на Сході України. Символічно, що зараз 128-а та 101-а бригади, які в мирний час дислокуються в різних краях України (128-а – Закарпаття, 101-а – Київщина), пліч-о-пліч відстоюють наше майбутнє в м. Дебальцево, об’єднавши зусилля, як 100 років тому об’єднались заради спільноїмети Західна та Центральна Україна.

Всі, хто візьме участь у ярмарку, як автор виробів, так і благодійник-покупець, зробить безцінний внесок у спільну справу.

Гостям ярмарку буде запропоновано скуштувати вироблені власноруч смаколики; придбати авторські вироби народних майстрів та талановитої молоді; прийняти участь у майстер-класах.

Принциповою відмінністю від звичайного ярмарку є те, що відвідувачі не платять сталу ціну, а роблять благодійні внески у такому розмірі, у якому забажають.

Приєднуйся! -інформують організатори на сторінці "Фейсбук"


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp