Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець скоїв розбійний напад на магазин з іграшковим автоматом (ФОТО)

29 березня 2014 р., 15:09

Розбійника з Воловеччини, який скоїв напад на цілодобовий продовольчий магазин по вулиці Бородіна в обласному центрі, ужгородські оперативники карного розшуку затримали в Мукачеві.

Вчора, о 06.30, до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції зателефонувала власниця місцевого продовольчого магазину і повідомила, що невідомий чоловік зайшов до приміщення магазину і, погрожуючи 33-річній продавчині застосуванням предмета, схожого на мисливську рушницю, заволодів грошима з каси в сумі близько 3500 - 4000 гривень. 

На місце події виїхали працівники карного розшуку і слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. З’ясувалося, що подія сталася ще дві години тому, але продавчиня про неї нікого не повідомила, а вирішила дочекатися ранку – коли прийде власниця магазину за виручкою. Через її безглуздий вчинок, було втрачено дві години дорогоцінного часу для розкриття резонансного злочину та затримання зухвалого злочинця по гарячих слідах. Адже у розкритті таких видів злочинів навіть одна хвилина має значення. 


Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 26-річний житель Воловецького району. Чоловік раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності за майнові злочини та шахрайство. 

Затримали розбійника сьогодні вранці в місті над Латорицею - Мукачеві. У процесі затримання правопорушник чинив опір міліціонерам. Затриманий наразі пояснює, що скоїв злочин із використанням іграшкового автомата, який він купив напередодні в одному з дитячих магазинів Ужгорода. 

Наразі відомості по даному факту внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій). Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7-ми до 12-ти років з конфіскацією майна. 

- «Вимога незмінна: Забезпечення правопорядку і спокою суспільства. Жодна людина з нелегальною зброєю не повинна уникати відповідальності перед законом. Розбійники і грабіжники мають бути затримані! Адже розкриття злочинів, затримання і притягнення до відповідальності згідно закону правопорушників - першочергове завдання міліціїі» – коментує керівник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич. 

Враховуючи суспільну небезпечність правопорушника та його кримінальне минуле, вирішується питання про обрання відносно нього міру запобіжного заходу – арешт. Розслідування триває. 
Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp