Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прокуратура не спустила на гальма справу про вбивство мукачівця

10 вересня 2015 р., 17:28

У другій судовій інстанції прокуратура стояла на своєму

Як повідомили у Відділі організації прийому громадян, розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістю прокуратури Закарпатської області, обласний апеляційний суд підтримав принципову позицію прокуратури та залишив в силі вирок Мукачівського міськрайонного суду, яким двох мешканців міста Мукачева засуджено до 14 років позбавлення волі за вчинення розбійного нападу, поєднаного з заподіянням тяжких тілесних ушкоджень та умисним вбивством.

Як повідомив прокурор м. Мукачева Віктор Данканич, у вересні минулого року зловмисники проникли в один з приватних житлових будинків міста та викрали звідти речі та предмети домашнього вжитку. Вже коли вони виносили з хати награбоване, повернулась власниця із знайомим яких обвинувачені жорстоко побили. Чоловік, від отриманих травм, помер через декілька годин.Не погодившись з вироком суду першої інстанції, один із злочинців подав апеляційну скаргу в якій просив скасувати рішення суду та виправдати його.

Проте, апеляційний суд Закарпатської області заслухавши покази свідків та вивчивши інші докази надані прокуратурою погодився з рішення Мукачівського міськрайонного суду та залишив без змін кваліфікацію та міру покарання.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp