Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міліція розкрила резонансне вбивство власника мережі кав′ярень "Time" в Мукачеві

3 квітня 2014 р., 15:05

Замовник вбивства є доволі успішним столичним підприємцем і увесь цей час після вбивства спокійно ходив на роботу.

Закарпатськими правоохоронцями затримано замовника та виконавця вбивства бізнесмена, який був громадянином Росії, жителем Москви, а останні роки проживав на Закарпатті, де мав мережу кав′ярень. Кілери розстріляли свою жертву з обріза мисливської рушниці в будинку, свідком убивства була малолітня донька вбитого.

Наприкінці січня цього року в місті Мукачеві в орендованому будинку було знайдено з вогнепальними пораненнями тіло 44-річного Олексія К., власника популярної в Мукачеві мережі кав′ярень «Time». На момент убивства батька в сусідній кімнаті перебувала 5-літня донька загиблого.

За гарячими слідами вбивць затримати не вдалося, проте невдовзі оперативники зуміли вийти на їхній слід. Як з′ясувалося, замовником убивства був родич колишньої дружини вбитого, підприємець з Києва Ш. Безпосередній виконавець убивства – ще один киянин Б. Замовник вбивства добре знав вбитого, він є доволі успішним столичним підприємцем і увесь цей час після вбивства спокійно ходив на роботу. Щоправда, під непомітним наглядом оперативників…

Виконавець вбивства до останнього часу переховувався у Москві, і як тільки прибув до Києва, його відразу ж затримали одночасно з замовником. Обох фігурантів справи доставили на Закарпаття, де суд прийняв рішення їх заарештувати.

Як з′ясувалося в ході слідства, вбивці прибули на Закарпаття з Києва на орендованому автомобілі марки Volkswagen та перебували тут лічені години, а після скоєння вбивства відразу ж виїхали з області. Застрелили ж вони свою жертву двома пострілами з обріза мисливської рушниці, на який було прилаштовано глушник.

Наразі обидва затриманих перебувають в слідчому ізоляторі. Наразі вини своєї вони не визнають, проте слідством зібрано достатньо доказів їхньої вини. Також слідство повинно з′ясувати роль у цих подіях колишньої дружини вбитого бізнесмена, з якою той розлучився і мав конфлікти на ґрунті розподілу майна.


СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp