Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У місто над Латорицею знову прибудуть поранені захисники

6 лютого 2015 р., 10:40

Нині там чекають ще дванадцятьох бійців.

Сьогодні, в Мукачівський військовий госпіталь прибувають дванадцять поранених бійців 128-ї бригади, яких перевели з Харківського шпиталю.

Про це повідомляють волонтери проекту "Святий Мартин. Допомога пораненим у зоні АТО".

"Хлопцям часом навіть немає в чому переїхати з одного госпіталю в другий. На сьогоднішній день у нас залишився один з варіантів закуповувати речі на гуманітарках. Необхідне взуття, теплі речі, натільна білизна для того, щоб переодягнути пораненого", - розповідають волонтери проекту.

Благодійники звернулись до закарпатців по допомогу.

"Поранені, які надходять в Артемівськ, Харків, Київ та інші прифронтові госпіталі в основному наші хлопці з 128-ки з під Дебальцеве. Волонтери з цих госпіталів не справляються, потреб з кожним днем все більше. Тому, ми змушені просити наших земляків про допомогу", - кажуть волонтери.

Допомогу для поранених можна принести на КПП Мукачівського військового госпіталю, або ж, якщо це грошова допомога перерахувати на картку волонтерів шпиталю, проект "Святий Мартин".


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp