Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Воловеччині волонтери створили фонд допомоги військовим та їхнім сім’ям

7 лютого 2015 р., 17:02

Нещодавно було обрано правління фонду та прийнято установчий статут

З метою надання допомоги учасникам АТО, за ініціативи т. в. о. голови райдержадміністрації Ціника О. О. та підтримки селищних, сільських голів 5 лютого 2015 року в приміщення районної державної адміністрації відбулися установчі збори зі створення в районі благодійного фонду допомоги учасникам АТО та їх сім’ям.

Участь у зборах взяв т. в. о. голови районної державної адміністрації Ціник О. О. Він наголосив на необхідності створення такого фонду в районі, адже нашим обов’язком є забезпечення життєдіяльність сімей учасників АТО, які захищають нас від агресора. В разі потреби такий фонд зможе оперативно надати матеріальну допомогу учасникам АТО та їх сім’ям, повідомили у Воловецькій РДА.

Новостворений фонд має на меті здійснення благодійної діяльності з метою моральної та фінансової підтримки військовозобов’язаних призваних по мобілізації, учасників АТО та їх сімей, організація роботи волонтерів (набір бажаючих допомоги у скрутному становищі нашої країни), проведення заходів воєнно-патріотичного виховання молоді.

Цілями благодійної діяльності Фонду є залучення добровільних внесків та пожертв українських та іноземних фізичних та юридичних осіб, міжнародних організацій у вигляді грошових надходжень, як в національній, так і в іноземній валютах, майна та інших матеріальних цінностей для здійснення благодійної діяльності.

На установчих зборах обрано 5 членів правління та прийнято статут Благодійного фонду.

Керівник району закликав обраних членів правління відповідально поставитися до покладених на них обов’язків і самовіддано працювати на благо громади району.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp