Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Києві обговорили проблеми навчального центру "Синевир" (ФОТО)

31 березня 2014 р., 14:25

Обгороння відбулось у столичному вузі, який тісно співпрацює з національним парком.

Працівники НПП "Синевир" взяли участь у науково-практичній конференції "Проблеми та перспективи розвитку науково-навчального центру "Синевир". Конференція відбулася 27-29 березня 2014 року в Національному педагогічному університеті ім.М.П.Драгоманова і була присвячена до 180-ї річниці утворення університету.

{g}

Довідка: Національний природний парк «Синевир» тісно співпрацює з рядом вищих навчальних закладів України, та найбільш плідними є напрацювання установи з Національним педагогічним університетом ім. М.Драгоманова. Партнерські стосунки були започатковані у січні 2011 року. Тоді директор НПП «Синевир» Микола Дербак та ректор університету Віктор Андрущенко підписали угоду про співпрацю. З того часу в урочищі Квасовець, що на околиці Колочави, почав діяти Науково-навчальний центр Національного педагогічного університету ім. М.Драгоманова. 

За короткий час тут проведено реконструкцію головного корпусу, розрахованого на 55 осіб, побудовано ще один корпус для викладачів. Не забули й про оздоровлення студентів. Оскільки поряд знаходиться природне джерело з мінеральною водою, яка має лікувальні властивості, обладнано купіль, де можна поправити своє здоров’я.

Щороку сюди приїжджають сотні студентів столичного вузу для проходження навчально-польової практики. Територія НПП «Синевир» надзвичайно сприятлива для таких занять, особливо для майбутніх біологів, географів, екологів, менеджерів з туризму.




НПП "Синевир"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp