Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Берегово: школярі та дошкільнята сидітимуть вдома

10 лютого 2015 р., 11:21

Вимушені канікули в місті триватимуть з 11 до 20 лютого

10 лютого на засіданні Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій було вирішено ввести карантинні заходи та припинити навчально-виховний процес в дитячих дошкільних та шкільних закладах міста.

Начальник Берегівського міськрайонного управління ДСЕС Ігор Цар інформував, що щотижнево проводиться моніторинг захворюваності ГРВІ по місту. За6 тижнівзареєстровано98 випадків, що становить 40,8 на10 тисяч населення. З них 53% припадає на дітей у віковій категорії від0 до17 років, що стало підставою для здійснення вибіркової перевірки у шкільних залкдадах Берегова початкових класів. У ЗОШ № 1 частка відсутніх дітей склала20–41%, у ЗОШ № 4 –20–37%, а у ЗОШ № 5 – 15-30%. Попереджувальні заходи вводяться при відсутності дітей в межах 15-20%.

Очільника СЕС підтримав начальник Берегівського міськрайонного відділу Управління ДСНС України в Закарпатській області Анатолій Ланьо і, враховуючи цю ситуацію члени комісії одноголосно підтримали запровадження карантину у школах та дитячих садочках з 11 до 20 лютого включно.

Новини Берегівщини

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp