Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Берегівські міліціонери привітали ювіляра (ФОТО)

11 лютого 2015 р., 16:31

На урочистості прийшли мер міста і колишні колеги по службі

Берегівські міліціонери не забувають своїх працівників, які пішли на заслужений відпочинок. У райвідділі вже стало доброю традицією вітати сивочолих ветеранів із знаменними датами у їхньому житті. Зокрема, днями 65-річний ювілей відзначив Іван Васильович Глушко. 

Ювілей – чудова нагода, аби ще раз приділити увагу тим людям, хто багато років пропрацювали в ОВС, несли службу, а нині на пенсії. Тож висловити вітання ювіляру в актовому залі Берегівського райвідділу міліції зібрався особовий склад на чолі з керівником Миколою Курицею. Прийшов і мер міста Золтан Бабяк, а також колишні колеги по службі. 

Упродовж більш ніж чверті століття Іван Глушко працював у міліції. Хоч і займав Іван Васильович не високі керівні посади, а був молодшим інспектором відділу позавідомчої охорони Берегівського РВ УМВС, та це не так важливо. Основне те, що він завжди був людиною і працівником, який заслужив авторитет колег по службі та слова подяки від вдячних громадян. За самовіддану службу Іван Глушко неодноразово заохочувався керівництвом Берегівського райвідділу та УМВС області. Має й кілька нагород міністра, нагрудний знак та нагороду за несення служби у Чорнобилі. У 1986 році Іван Глушко був відкомандирований до м.Чорнобиль, а згодом до м.Прип’ять для несення служби. Упродовж довгих семи місяців він здійснював охорону громадського порядку, проводив заходи щодо евакуації людей із зони радіаційного ураження, охороняв майно, залишене громадянами, від мародерів та охочих поживитися за рахунок людської трагедії. Робота в Чорнобильській зоні вимагала від міліціонерів неабиякої витримки, сміливості та професіоналізму. І мало хто думав тоді про наслідки для здоров’я, хоч нині дорогою ціною доводиться платити за перебування у зоні радіації. Іван Васильович отримав ІІ групу інвалідності… 

Закінчив міліцейську службу Іван Глушко понад десять років тому, проте і донині користується повагою та шаною з боку молодого покоління правоохоронців, колишніх колег по службі та керівництва міста. З нагоди ювілею Івану Васильовичу вручили почесні грамоти Берегівського РВ УМВС, міської ради та Закарпатської обласної ветеранської організації Асоціації ветеранів МВС України. Від первинної ветеранської організації Іван Паук вручив ювіляру ікону Божої матері, яка буде для нього оберегом від негараздів. Сам іменинник подякував присутнім за теплі слова вітання та побажав молодому поколінню правоохоронців з честю носити міліцейські пагони та гідно виконувати службовий обов’язок співробітника органів внутрішніх справ. 
Яна Денисюк, Берегівський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp